Subvencions de fins a 5.600 euros per a empreses de turisme sostenible ofertes per la CCCI

Com ha declarat recentment el Viceministre de Turisme, Sr. Koumis, «el repte és que tots els implicats en la indústria turística comprenguin la necessitat d’avançar tots junts cap a un model de desenvolupament turístic sostenible, abans que ens «castiguin» els visitants». Enrere van quedar els temps en què viatjar era només evadir-se i gaudir. Avui dia, un nombre creixent de viatgers reconeix l’impacte de les seves accions sobre el medi ambient i la població local, i tria allotjaments i experiències turístiques amb certificació de sostenibilitat.

La CCCI, conscient de la urgent necessitat que les empreses turístiques adoptin pràctiques empresarials sostenibles, anuncia el llançament del programa de subvencions I-STARS per a empreses turístiques.

El pla està dirigit a empreses turístiques de qualsevol sector i l’import de la subvenció aconsegueix fins a 5.600 euros per empresa. Què cobreix
1. Certificacions de sostenibilitat (etiqueta ecològica de la UE, Travelife, etc.)
2. Estratègies de sostenibilitat i aplicació de mesures (auditories energètiques, auditories de residus (alimentaris), ús de l’aigua, *RSE, pla de gestió del carboni, accions de divulgació de dades de sostenibilitat, etc.)
3. Adquisició d’eines/solucions tecnològiques per a supervisar i millorar els resultats en matèria de sostenibilitat
4. Avaluació de la petjada ambiental de l’organització – OEF
5. Participació en programes d’educació i formació sobre sostenibilitat

Les sol·licituds només es poden presentar en línia (https://bit.ly/istarsapplication), i la data límit per a la presentació de sol·licituds és el 25 d’octubre de 2023, a les 18.00 h..

La convocatòria de sol·licituds i tots els arxius pertinents estan disponibles aquí https://bit.ly/istarscall.

El Programa de Subvencions és executat a Xipre per la CCCI en el marc del projecte europeu titulat Acció de Turisme Sostenible Insular a través de PIME Resilients (I-STARS). Segueixi el projecte I-STARS en Facebook per a estar al dia de les seves activitats.

Per a més informació, posi’s en contacte amb el CCCI, tel. 22889840, istarscyprus@gmail.com.